by
on
under
Permalink

Zalando – en nätframgång

Modeföretaget Zalando grundades i Berlin 2008 och har sedan dess vuxit rejält. Deras affärsidé är att sälja livsstilsprodukter och modekläder online och idag är Zalando Europas ledande onlinebutik för den här typen av produkter. Idag finns Zalando i 14 länder, däribland Sverige, Finland och Norge. Under 2012 omsatte företaget 1,15 miljarder euro.

Sortiment

Mode

Det som gör Zalando framgångsrikt är dels deras priser men även deras enorma sortiment. De har 1 500 internationella designers, bland annat Hugo Boss och Timberland. Deras sortiment består av hela 150 000 produkter. Förutom kläder saluför de även produkter för heminredning och accessoarer.

Köp ännu billigare

Det har uppstått möjligheter att handla ännu billigare från Zalando, bland annat med rabattkuponger från exempelvis Rabatterat.nu. Här hittar du alltid uppdaterade rabatter och information om hur du ska använda din rabattkod.

Nätbutiken

Zalando vill att du ska få en spännande shoppingupplevelse som innehåller allt som har med mode att göra. Det kan vara skor och kläder, men även moderna saker till ditt hem. Deras nätbutik är lättnavigerad och du kan lätt hitta det du söker. När du är färdig med din beställning erbjuds du ett flertal säkra betalningssätt. Eftersom det alltid är ett mål att kunder ska vara nöjda är det ett stort plus att de har riktigt snabba leveranstider.

Om du skulle vara missnöjd med en vara eller att storleken är fel erbjuder Zalando fri retur på alla produkter. Oavsett hur stor din order är behöver du heller aldrig betala någon fraktavgift. Om du skulle behöva personlig kundservice går det bra att ringa kostnadsfritt på alla vardagar.