by
on
under ,
Permalink

Uppdaterade odds online

Tippat.se är en oberoende sajt som jämför nätbaserade spelbolag. Sidan arrangerar inga egna spel utan är enbart en sida för den som vill ha rekommendationer om sajter, spel, odds, bonusar och allt annat som har med onlinespel att göra.

958587-gambling-dice-betting-background

Man undersöker, jämför och recenserar pokerrum, casinosajter och andra spelsajter. Sidan är noga med att endast rekommendera seriösa och trygga spelbolag. Man är också mycket noggrann med att poängtera att Tippat.se endast bidrar med rekommendationer – det är spelbolagen som är ytterst ansvariga för spelen och reglerna. Det är bra att man är tydlig med detta så att alla spelare, speciellt de nyligen tillkomna, får klart för sig vad som gäller samtidigt som man får användbara tips inför sitt spelande.

Tippat.se finns det mesta som en seriös spelare kan tänkas önska. Man har sonderat terrängen, testat och utvärderat en mängd olika sajter för att hitta de allra bästa för sina spelare. Man tillhandahåller speltips, odds och har en grym avdelning för livescore där man kan följa matcher över hela världen. Man har också bevakning på de flesta spelbolag och rapporterar om bra erbjudanden och bonusar. Tippat.se har också några riktigt bra bloggare som skriver om sport och betting på sajten. Bland annat skriver Henrik ”BB” Johansson bloggen Sparka och Spring. Bloggen som fokuserar på analyser och rekommendationer av Stryk- och Europatipset har utsetts till Sveriges bästa bettingblogg.

På Tippat.se arbetar det enbart människor med ett djupt rotat och brinnande intresse för sport och betting. Man har en rad experter inom olika områden som skall se till att just du får de bästa råden inför dina satsningar. Personalens erfarenhet och expertis gör Tippat.se till en mycket seriös och trygg sida att inhämta odds och rekommendationer från.