by
on
under ,
Permalink

Sommar, sol och lek

Nu är sommaren här och skolavslutningarna är klara. Nu väntar bara föräldrarna på att semestern ska börja så ni kan hitta på roliga saker tillsammans. Sommar, sol och lek är något som är väldigt speciellt. Ofta som äldre så minns man ju bara de soliga och roliga dagarna när man var barn.

Visst så kan det vara dåliga och oerhört långtråkiga dagar också. Det gäller att se till så att det finns saker hemma så man alltid kan hitta på något skoj. Har man sommarlov så ska man självklart leka. Det hör som till att göra det. Det finns fördelar om man har exempelvis ett fotbollsintresse. Då kan man ju alltid dra ihop lite folk för att spela boll. Men det kanske inte alltid den möjligheten finns. Har man ett set badminton hemma så kan man om man bara är två spela lite badminton.

En piltavla är något som hör sommaren till och som man sätter upp på husväggen. Här kan man stå och kasta själv och förbättra sin pilkastning men man kan också tävla mot andra. Det finns mer eller mindre avancerade saker att hålla på med under sitt sommarlov. Vissa kanske tycker om att ligga på sitt rum och läsa medans andra kanske fördrar spel på en surfplatta. Men om solen skiner så visst är det trevligt med någon utomhusaktivitet.