by
on
under
Permalink

Populära spelautomater

Idag är det enklare än någonsin att prova på spelautomater på nätet, ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja. Här kommer ett axplock av några populära spelautomater med olika roliga teman.

Starburst

Här har vi en simpel men väldigt omtyckt spelautomat. Den har med sitt enkla, men roliga rymdtema har dragit på sig en otroligt stor spelarbas. Det är faktiskt världens mest spelade spelautomat. Något annat som kanske inte alla visste är att det är svenska NetEnt som ligger bakom utvecklingen.

Mega Fortune

Har du någon gång hört eller läst om en spelautomat med en otroligt stor jackpot? Då är chanserna stora att det var Mega Fortune det pratades om. Spelet är nämligen känt för att ha delat ut världens största jackpot över nätet på hela 154 miljoner kronor. Det finns också andra fördelar med den här spelautomaten. Den passar bra både bra för den som vill spela med höga insatser, men även för den som hellre spelar med låga. Känner du att du vill testa på att spela innan du sätter in några pengar? Det är inga problem, Mega Fortune erbjuder den möjligheten.

Hall of Gods

Denna spelautomat erbjuder en rolig upplevelse med sitt spännande tema och sin stora jackpot. När någon tar hem en jackpot så handlar det om tiotals miljoner kronor. Den här spelautomaten använder sig nämligen av en så kallad progressiv jackpott, det betyder att jackpotten ökar tills det att någon vinner. Förutom en stor jackpot så erbjuder Hall of Gods även ett spännande tema baserat på nordisk mytologi. Utvecklarna bakom denna spelautomat är svenska NetEnt.