by
on
under ,
Permalink

Handla något roligt till semestern

Vi har precis klivit in i Juli månad och nu är det många som har valt att ta sin semester. Vissa kanske väljer en tidigare semester eller kanske ännu senare i Augusti men under dessa tre månaderna juni, juli och augusti så är det många som väljer att ta sin semester.

Nu gäller det att hitta något som kan tillgodose alla i familjen. Handla något roligt online som ni kan ha nytta av under er ledighet. Det kan vara utomhusspel som ni kan ta med er när ni åker någonstans. Eller något som ni kan nyttja hemma på gården. Kubb är ju en klassiker och det har även kommit nya roliga spel som ni kan spela hemma på gräsmattan.

Se till att ni har det som krävs för att klara av en semester. Vill man inte spela spel så kanske böcker kan vara något som passar bättre. Det kan vara riktigt avkopplande att lägga sig i en hammock eller hängmatta med en god bok. Se till att blanda någon god sommarsaft med massor med is så ni kan svalka er då det blir riktigt varma sommardagar. Njut av ledigheten och hitta den aktivitet som passar er bäst. Om det är en bok eller kubb kanske inte spelar så stor roll.