by
on
under , ,
Permalink

Boka biljett online

Att boka biljetter till konserter, teatrar och festivaler har aldrig varit enklare. Att stanna uppe och vara först med att klicka på knappen ”köp” när det gäller större konserter såsom Tomorrowland i Belgien har nästintill blivit en sport och en del i att gå på festival. Till skillnad från förr kan man nu sitta hemma och vänta på att biljetter släpps ut och slippa köa utanför biljettförsäljare, även om det en gång i tiden kanske var en del av charmen.

Rock concertTomorrowland-festivalen som säljs slut på mindre än fem minuter hade haft en väldigt lång kö om det varit som förr. Lite lättare är det lyckligtvis att få biljetter till festivalerna i Sverige och i Danmark, även om de är svåra de också. I Sverige har vi exempelvis Metaltown, Peace & Love och även Sweden Rock, alla bokningsbara online på internet. På senare tid har det dock lagts ner en hel del festivaler i Sverige men internet gör det nu möjligt att kolla upp nya och andra festivaler runtomkring i världen.

Det finns också ett flertal andra musikarrangemang förutom festivaler. Populära musikaler som ganska frekvent spelas upp i Sverige är exempelvis Jesus Christ Superstar, Grease och även Cats. Har du familj kan det vara trevligt att gå tillsammans på en teater. Det finns ett stort utbud teatrar för barn, exempelvis Disney On Ice. Detta passar perfekt, då det är en rolig aktivitet även för vuxna.

Viktigt att tänka på vid bokning online är att man är ute i god tid och har tålamod. Ibland kan det vara bra att kolla evenemangets hemsida och jämföra priser. Är du ute i sista sekunden finns det ofta människor som alldeles för sent insett att de inte kan gå, och säljer sina biljetter.