by
on
under ,
Permalink

Att gå på sin favoritkonsert

Musik är för många ett måste och att få gå på sin favoritkonsert är bland det roligaste man kan göra. Vissa grupper eller artister har man sett flertalet gånger och man bli aldrig nöjd utan kan se dom hur många gånger som helst. En del grupper känner man att detta kanske är sista gången man får se dom och det kan vara lite bitterljuvt.

För inte allt för länge sedan var man tvungen att boka och beställa sina biljetter antingen på plats hos biljettförsäljare eller via telefon. Man kunde få sitta länge i en telefonkö för att få tag på sina biljetter. Idag är det mycket enklare att boka sina biljetter online. Har man dessutom gått med i något nyhetsbrev så får man e-post och på så sätt håller koll när ens favoritartist kommer till den eller den staden och när biljetterna släpps. Då är det att se till att man är online vid rätt tidpunkt och köpa sin biljett innan det tar slut.

Är det stora artister det är frågan om så behövs det inte många minuter innan biljetterna är slutsålda och man blir så besviken då man inte får tag på en biljett. Om man bara känner att man måste ha en biljett kan man bevaka blocket eller ebay och se om någon säljer överblivna biljetter, men tyvärr så kan priset vara i det högsta laget vid sådan försäljningar.